Hírek

U10-es torna az Óbudai Gepárdok jégcsarnokban

Jégkorong
Miniseink (U10) részt vettek a Sportország SC által rendezett jégkorong tornán

REMEK KEZDÉS A SPORTLÖVŐKNÉL

Sportlövészet
2018. január 12-14-én rendezték meg Ruséban a 24. Nemzetközi Sportlövő Versenyt hét ország versenyzőinek részvételével.

27. Grand Prix Croatia

Karate

Honos Csenge lett az év kerékpárosa

Kerékpár

LSU

Asztalitenisz

Újonc Magyar Nemzetközi Straubinger Balázsnak mondhatni jól indult az új év. Csapatban ezüstérem,egyéniben bronzérmet sikerült nyernie.
Nap hőse szavazás! DIGI Sport, A nap hőse szavazás
Családi bajnokság Az év utolsó edzésén családi bajnokságot rendeztünk. Szülők és gyerekek egymással küzdöttek meg a család bajnoki címért.
Győzelem az Újonc TOP24ről Huzsvár Erik lett a TOP24 bajnoka. Trungel Mirella nagy meglepetésre az 5.helyen végzett.

Atlétika

Sikeresen kezdték az évet a gyerekek és az újoncok Dunakeszi rendezte az év első fedett pályás versenyét
Szakosztályi évzáró Karácsonyváró és vidám évzáró hangulatban telt az este
X-mas Cup 2017. 2 napos rúdugró verseny zajlott Székesfehérváron
Sport XXI terematlétika 2017 96 fővel indultunk a hétvégi gyerekversenyen

Férfi torna

Ifjúsági és Kadet OB. Ifi és kadet OB. szerenkénti döntők
Ifjúsági és Kadet Ob Ifi kadet OB egyéni összetett
Fiú Gyermek Kezdő, Haladó OB Fiú Gyermek Országos Bajnokság
OB.gyerek verseny Gyerek kezdő,serdülő I.o.

Jégkorong

KSI SE - Corona Brasov U12 Megmérkőzött az U12-es korosztály a Corona Brasov csapatával
U14: Hazai győzelem Hazai pályán nyert a KSI kölyök utánpótlás csapata
Vidám pillanatok a 2017-es évben Hoki = vidám gyerekek!
Karácsonyi buli a Millenárison Szülők és gyerekek együtt a jégen

Judo

A KSI SE az év csapata! A Magyar Judo Szövetség nyilvánosságra hozta a 2017-es egyesületi pontversenyének előzetes eredményeit: tavaly 124 klub szerzett pontot, a KSI SE zárt az élen. Gratulálunk!
Abigél 2017. év legjobbja MJSZ: "Év női sportoló"
Ketten a dobogó második fokán Serdülő OB, Siklós

Kajak-kenu

Örömhír Egy újabb KSI-s baba született a mai napon!
Kajak-kenu erőnléti edzés Délutáni erőnléti edzésen jártunk a junior kajakos lányoknál. Gintl Andrea lányai, egy 'könnyed' köredzést csináltak 4X20 percben. Párhuzamosan a 9-14 évesek is a köredzés szépségeivel ismerkedtek Tóth Petrával.
Gintl Andrea az Év edzője Az év végén Gintl Andreát, választották a legjobb magyar utánpótlás-edzőnek. És már nem először.
Szilveszteri Vizesgála December 30-án Szilveszteri Vizesgálát rendeztek a budapesti Tüskecsarnokban, ahová meghívást kapott újdonsült felnőtt világbajnok kajakosunk, Szabó Ági is.

Karate

Évzáró verseny Szlovéniában Hétvégén a szlovéniai Trbovlje-ba látogattunk, hogy elköszönjünk a 2017-es versenyidőszaktól, természetesen egy versennyel.
Hétvégi karatés versenymaraton Múlt hétvégén karatésaink három versenyen is megmérettettek. Szerencsére ismét sok éremmel gazdagodtak :)
Cikádor kupa, Szekszárd, és szuper eredmények :) Szombaton karatésaink Szekszárdra látogattak, ahol remek eredmények születtek egyéni és csapat szinten egyaránt.
20th Budapest Open Idén huszadik alkalommal került megrendezésre az egyik legkiemeltebb hazai rendezésű verseny, a Budapest Open.

Kerékpár

2017 Bajnokai Egy videó a 2017-es évad bajnoki helyezetteiről.
Kiváló eredmények a hegyi OB-n Újabb remek eredmények az Orfűn rendezett hegyi OB-n. Az ifi lányok megint kisajátították a dobogót. Honos Csenge nyert, László Tamara 2., és Kovács Vivien a 3. lett. Az ifi fiuknál Forray Andris állhatott a dobogó legfelső fokára.
Remek szereplés a László Sándor emlékversenyen Jól sikerült a területi évadzáró verseny Nagyhegyesen. 2 arany, 2 ezüst, és 3 bronzérem a KSI kerekeseinek.
Remek szereplés az utánpótlás pálya bajnokságon A 7 főből álló kis csapatunk, a mai utánpótlás pálya bajnokságon a legeredményesebb csapat lett Tamásiban. Érmek tekintetében: 5 arany, és 2 ezüst.

Kézilabda

Linzben nemzetközi tornát nyert a leány serdülőcsapat Günser Bianka a torna legjobb játékosa
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és BUÉK Tisztelt Sportbarátaink! Áldott, békés Karácsonyi Ünnepeket, sikerekben, eredményekben gazdag Új Esztendőt kívánunk! KSI SE Kézilabda Szakosztály csapata
A KSI kézilabdázói adományozással és évzárókkal búcsúztatták a 2017-es bajnoki szezont Kézilabdázók társadalmi felelősségvállalása? Jeles a félévi bizonyítvány!
Bognár Máté meghívót vehetett át Kézilabda akadémisták a serdülő válogatottak edzőtáborában

Központ

KÖZPONTBAN AZ IFJÚSÁG KÖZPONTBAN AZ IFJÚSÁG VÍZILABDÁBAN
A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2017. DECEMBER 18 - 2018. JANUÁR 7. KÖZÖTT! A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2017. DECEMBER 18 - 2018. JANUÁR 7. KÖZÖTT! ELSŐ RENDELÉS: 2018. JANUÁR 8. EZ IDŐ ALATT, A VIZSGÁLATRA VALÓ BEJELENTKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ TELEFONON KERESZTÜL FOLYAMATOSAN TÖRTÉNIK.
A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2017.OKTÓBER 30 - NOVEMBER 3. KÖZÖTT. A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2017.OKTÓBER 30 - NOVEMBER 3. KÖZÖTT!
Hónap műhelye díjra jelölték a judo és öttusa szakosztályunkat Hónap műhelye díjra jelölték a judo és öttusa szakosztályunkat!

Női torna

Decathlon hónap műhelye szavazás Hónap műhelye verseny
Mesterfokú Bajnokság Győrben rendezték meg a Mesterfokú Tornász Bajnokságot a Női Szuper CSB 2. fordulójával egybekötve
Újabb öt aranyérem a leány utánpótlásban! Újabb öt arany a MATSZ-Zsebibaba Országos Bajnokságon
Négy arany az Utánpótlás Országos Bajnokságon Négy arany és további tíz érem a Leány Utánpótlás Országos Bajnokságon

Ökölvívás

Sikerekkel zártuk a 2017-es évet Sikerekkel zártuk a 2017-es évet, 2018 Január 2-án újra kezdődnek az edzések. Szeretettel várjuk a jövö tehetségeit!
Eredmények a 2017. évi felnőtt férfi magyar bajnokságról Sikerekkel zárult az idei felnőtt férfi magyar bajnokság.
Véget ért a felnőtt országos bajnokság Négy éremmel és hàrom ötödik helyezéssel zàrtak a KSI-SE férfi ökölvìvói
Férfi felnőtt magyar bajnokság I. nap Remekül kezdték a Ksi férfi felnőtt öklözői az idei évi magyar bajnokságot.

Öttusa

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! A KÖZPONTI SPORT- ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET MINDEN TAGJÁNAK ÉS SZURKOLÓJÁNAK ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!
Földházi és Kasza lett az Év Öttusázója A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 56 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.
Budapesten lesz a 2019-es felnőtt és laser-run öttusa-világbajnokság Nagy sportdiplomáciai sikert aratott a Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) tbiliszi kongresszusán a magyar sportági szövetség (MÖSZ): hivatalossá vált, hogy 2019-ben Budapest adhat otthont a felnőtt világbajnokságnak és azzal párhuzamosan a laser-run vb-nek.
Szakosztályunk eredményességét a XIV. kerületi Önkormányzat is elismerte, így megkaptuk a "Zugló Sportjáért"-díjat.  Az ünnepségen szakosztályunkat Gulyás Michelle, Kasza Róbert, Regős Gergely és Bereczki Richárd képviselte, mindannyian remek évet zártak, szép sikereket értek el.

Sportlövészet

Az év utolsó versenye az első válogatót jelentette a jövő évi győri EB-re, és ifi olimpiai kvalifikációra Pénteken rendezték meg az UTE Mexikói úti lőterén a jövő évi YOG kvalifikaciós versenyre a válogatót.
Öt verseny két hétvégén sok-sok éremmel Valószínűleg az ujjaikon számolják lövőink és edzőink a napot, amikor elérkezik a pihenés ideje. Az elmúlt két hétvégén ugyanis sűrű programot lőttek végig a kicsik és a nagyok is.
ÉV VÉGI IDÉNYKEZDÉS NYÍREGYHÁZÁN Szakosztályunk legjobb versenyzői hétvégén Nyíregyházán a 15 ország részvételével megrendezett Hungarian Open nemzetközi versenyen vettek részt.
Kicsi a bors, de erős Sportlövőink a serdülők országos bajnokságán!

Szabadidő szakosztály

Vízilabda

A Hónap Műhelye szavazás Idén is újra indul szakosztályunk a "Hónap Műhelye" szavazáson. Minden szavazat számít, így kérünk mindenkit, hogy egy szavazattal támogasson minket, hogy a tavalyihoz hasonlóan újra szakosztályunk lehessen a "Hónap Műhelye".
Az ARANYCSAPAT KSI-s NEVELŐJE 70 éves! Az ARANYCSAPAT KSI-s NEVELŐJE PÉK GYULA 70 éves - Isten éltesse!
Ifjúsági csapatunk a felnőttek között OBI/B-s bajnokságban győzött Ifjúsági csapatunk az Alfa SC-ESMTK ellen.
Szavazz, ha még nem tetted meg! Szakosztályunk újra a hónap műhelye szavazáson! Minden szavazat számít!