Sportlövészet

Sírból visszahozott bronzérem az Ifjúsági Csapat Európa-bajnokságon

Sírból visszahozott bronzérem az Ifjúsági Csapat Európa-bajnokságon

A Magyarországon megrendezett EB döntőn nyolc ország csapata két négyes csoportban küzdött egymással az érmes helyezések megszerzéséért. A pisztolyos csapatban három KSI-s kapott helyet.

Szabó Barna Ádám a szerbek, Ozsváth Réka az ukránok és az olaszok elleni csatában lőhetett. Fazekas Milla először a szerbek ellen állt lőállásba, majd a spanyolok elleni bronzmérkőzésen. Milli kiválóan lőtt a bronzdöntőben, ahol a spanyolok szinte behozhatatlan előnyre tettek szert, de fiataljaink a meccs végére kiegyenlítettek. A szétlövésben pedig 4:0-ra bizonyultak jobbnak a spanyol fiataloknál, így sikerült az EB dobogó a Jákó Miriam, Nagy Bálint, Szalma Bence, Ozsváth Réka, Fazekas Milla, Szabó Barna Ádám alkotta magyar csapatnak.

Gratulálunk!

Külön gratuláció a KSI-s Fazekas Millának, Ozsváth Rékának, Szabó Barna Ádámnak, felkészítő edzőnknek Adriennek, kondiedzőnknek Dávidnak, illetve a mentális felkészítőinknek Tündének és Daninak!

Az EB-n az önkéntes feladatokat is a KSI fiataljai látták el kiválóan. Köszönjük munkájukat, amellyel biztosították az esemény nagyszerű lebonyolítását. Külön köszönet Dézsi Viviennek a "lényeglátó" fotókért.

Hajrá KSI!

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.