Karate

Az elmúlt 2 hét eseményei

Az elmúlt 2 hét eseményei

Habár hírek nem jöttek, de nem telt eseménytelenül a KSI Karate Szakosztályának az elmúlt két hete. Ezalatt a rövid idő alatt volt két verseny és egy edzőtábor, valamint szuper eredmények.

Csapatunk idén is ellátogatott a Wado Open Magyar Bajnokságra. Habár a más stílusú karate miatt formagyakrolatban nem indulhattak a versenyzőink, de küzdelemben remekül helytálltak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a karatékáink által megszerzett 15 arany-, 5 ezüst- és 9 bronzérem, aminek köszönhetően a legeredményesebb csapat címét is a KSI vihette haza.

 

Ezt követően csapatunk Felsőtárkányba utazott, hogy a november harmadikai Diákolimpia előtt egy rövid edzőtáborban pörgessék fel még jobban a harci kedvet a versenyzőkben. Napi 3 edzés mellett persze jutott idő a pihenésre és szórakozásra is, valamint egy egész délelőttös, több turnusos lézerharc háborúra is. Természetesen a 3 versenyzői edzés mellett a tradícionális vonalat kedvelőket, valamint a kezdő karatékákat sem hagytuk unatkozni, így nekik is voltak külön edzéseik, napi két alkalommal.

Az őszi táborban készült fotókat egyébként ITT tudjátok megtekinteni (köszönjük Zoli bá).

 

November 3-án végül Szigetszentmiklóson teljesedett ki az edzőtábor hatékonysága, ahol remekül szerepeltek versenyzőink. Összesen 8 arany-, 9 ezüst-, 5 bronzéremmel, valamint 7 ötödik hellyel zártuk a versenyt, aminek eredményeképp az 56 csapatot felvonultató versenyen a 3. helyen zárt egyesületünk.

 

 

Mindenkinek gratulálunk.

 

Hajrá #KSI

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.