Öttusa szakosztály

Szakosztályunkról röviden:

A Magyar Testnevelési és Sportszövetség (MTS) 1963-ban hozott határozatot a hazai utánpótlás-nevelés egységes rendszerének kialakítására, megszervezésére. Ennek eredményeképpen 1963. májusában megalapította a Központi Sportiskolát (KSI), amely hét szakosztállyal - köztük volt az öttusa is - kezdte meg működését.

A KSI-ből 2001-ben Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület lett. Az egyesület öttusa szakosztályában az eltelt időszak alatt számos Európa-, világ- és olimpiai bajnok, illetve ezüst- és/vagy bronzérmes kezdte el pályafutását.

Ha az elmúlt esztendők eredményességét, az utánpótlás és felnőtt korcsoportokban megnyert arany-, ezüst- és bronzérmek számát részleteznünk kellene, soha nem érnénk a sor végére, hiszen legjobbjaink évek óta meghatározó tagjai az ifjúsági, a junior és a felnőtt válogatottaknak.

Hosszú ideje a KSI öttusa szakosztálya a legeredményesebb hazai műhely: magas színvonalú munkánknak köszönhetően sorozatban háromszor nyertük el a Magyar Olimpiai Bizottság, az utanpotlassport.hu és a Decathlon "Hónap műhelye"- megtisztelő címet.  

A KSI SE öttusa szakosztálya jelenleg kb. 70 fő igazolt versenyzővel rendelkezik. Központunk a zuglói Istvánmezei úton található, itt egy helyen úszhatnak, futhatnak, vívhatnak, lőhetnek és erősíthetnek is sportolóink, sőt, a hazai szakosztályok közül elsőként megvalósítottunk egy OCR edző ketrecet is, így ezt a sportágat is gyakorolhatják versenyzőink.

Hajrá KSI SE! 

Madaras Ádám
Madaras ÁdámSzakosztályvezető

Navigáció

Tagdíj információk

A tagdíjakat, tanfolyami díjakat az alábbi módon kérjük befizetni:

KSI SE Öttusa

Számlaszám: 10400140-00032768-00000004

Közlemény rovatba kérjük tüntessék fel:

gyermek nevét
befizetni kívánt hónapot
csoportot pl.: edző neve és tanfolyamos csoport

Kapcsolat

Kapcsolat
Email: ksiottusa@ksiottusa.hu
Weboldal:
ksiottusa.hu


Szakosztályi struktúra/Központi bázis (Budapest XIV., Istvánmezei út 1-3.)


Szakosztályi struktúra/Kihelyezett bázis (Budaörs, Hársfa utca 6.)
KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.