Kézilabda

Jubilál a Kézilabda Akadéma

Jubilál a Kézilabda Akadéma

Öt év Úttörő kezdeményezés az utánpótlás korú kézilabdások képzésében

Jubilál a Kézilabda Akadémia
Öt év - Úttörő kezdeményezés az utánpótlás korú kézilabdások képzésében

A Testnevelési Egyetemen tartotta jubileumi évnyitóját a KSI Kézilabda Akadémia, az akadémiai képzésben résztvevő sportolók, edzőik és a meghívottak részére.

A megjelenteket Balogné Szabó Judit szakosztályvezető, az Akadémia vezetője, a fiúk szakágvezetője és dr. Ökrös Csaba, a leányok szakágvezetője köszöntötte. A szakosztályvezető asszony megemlítette, hogy az Akadémia képzési rendszerével és filozófiájával megalakulása óta úttörő munkát végez Magyarországon, valamint az idén először csatlakozó, vagy az akadémiai képzésben több éve résztvevő fiatalok a lehető legszínvonalasabb szakmai munka részesei lehetnek.

A vetítőn mindeközben az elmúlt évek legjobb pillanatai elevenedtek meg, mérkőzésekről, edzőtáborokról, összejövetelekről, baráti ölelések és örömtől kipirult arcok, csillogó szemek, új és régi sportbarátok arcai, mozdulatai.

Demkó Dóra, majd Bognár Máté személyes hangú mondatai a „miért is jó akadémistának lenni” jegyében hangzottak el, ami hol csendet, hol nevetést váltott ki a hallgatóságból, de mindenki sajátjának érezhette azokat a gondolatokat, érzéseket.

Az akadémiai fogadalomtételt követően a 2016/2017-es idény legjobbjai vehették át díjaikat, majd Hazsik Endre, a KSI örökös tiszteletbeli elnöke emlékezett a kezdeti időszakra. Szabóné Balog Judit a jubileum alkalmából névre szóló díszes kristály-emléklappal köszönte meg Hazsik Endrének az Akadémiának nyújtott segítségét.  
Az ünnepi évnyitót vacsora és baráti beszélgetés zárta.

 

Díjazottak

A 2016/2017-es idény „Jó tanulója – sportolója”

Horváth Danila
Pindák Bernadett

Alamási Marcell
Kosik Balázs

 

A 2016/2017-es idény „Legjobb kapusa”

Demkó Dóra

 

A 2016/2017-es idény „Legjobb játékosa”

Bacsa Flóra Bernadett
Nagy Alexandra Natasa
Pintér Klaudia

Bognár Máté
Kozma Attila
Móczár Tamás Miklós
Musztács Dániel

 

 

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.