Kézilabda

Nyári szünet? De nem a kézilabdásoknak!

Nyári szünet? De nem a kézilabdásoknak!

Az ócsai utánpótlás bázison is kézilabdáznak már a gyerekek. Az akadémisták Mátraházán folytatják felkészülésüket.

Nyári szünet? De nem a kézilabdásoknak!
Az ócsai utánpótlás bázison is kézilabdáznak már a gyerekek.
Az akadémisták Mátraházán folytatják felkészülésüket.

Nyári szünet ide, vagy oda, Csenki Györgyné az ócsai internetes újságon keresztül tudatta mindenkivel a kézilabdás foglalkozások időpontjait.
Zsuzsa néni az ócsai Halászy Károly Általános Iskola tornatermében fogadja hétfő óta a már rendszeres edzéseken résztvevő gyermekeket, és az újonnan érkezőket is.
Sok-sok játék, futás és ügyességfejlesztő gyakorlatok szerepelnek a programban, amit a lányok és a fiúk is nagy kedvvel végeznek el. No, azért vagy egy-két elhangzó „nembírom” mondat is, de a jókedv és a nevetés mindenkit átsegít ezeken a holtpontokon.
Zsuzsa néni hétfőn, szerdán és csütörtökön 9:00-12:00 óra közötti foglalkozásokra várja a kézilabda játék iránt kedvet érző ócsai és környékbeli gyerekeket a 20 964-0015-ös mobilszámon.

Az akadémiai képzésben részesülő fiatalok Gyomaendrőd után augusztus harmadik hetében Mátraházára tették át székhelyüket. dr. Ökrös Csaba (ifjúsági II. osztály), Csenki Judit (ifjúsági III. osztály), és Matuz István (serdülő I. osztály) irányította leánygárdák, valamint Datzuk Péter (ifjúsági), Szabóné Balog Judit (serdülő I. osztály), és Jánka Zsolt (serdülő II. osztály) edzők vezetésével készülő fiúcsapatok a méltán híres Edzőtáboran ideális körülmények között készülnek a szeptemberben kezdődő idény sportszakmai feladataira.   

 

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.