Kézilabda

Példamutató edzői hozzáállások a kézilabda pályán

Példamutató edzői hozzáállások a kézilabda pályán

Lány U13 9. fordulója került lebonyolításra szombaton a Csömöri Sportcsarnokban, ahol lányaink mind a két mérkőzésüket sikeresen vívták meg.

A mérkőzéseket Polgár Kinga edző értékeli:

Nagyon büszke vagyok a csapatomra, végig fegyelmezetten, kitartóan játszották le a meccseiket. Betegségek miatt nem teljes létszámmal, hanem 7 játékossal, csere nélkül érkeztünk a csömöri sportcsarnokba, ahol először a Csömör KSK, majd a Malév SC csapatával játszottunk két izgalmas, nehéz mérkőzést. Az egyik játékosom kapott egy ütést az ujjára védekezés közben, így nem tudta tovább folytatni a játékot. Ekkor tett a Csömör KSK edzője (Kavrán Andrea - Manci) egy nemes gesztust, amit úgy érzek mindenképpen meg kell említenem. Manci lehívta egy játékosát a pályáról, hogy létszámazonosan tudjuk befejezni a meccset, 5-5 mezőnyjátékossal, miközben dönthetett volna úgy is, hogy emberfölényben játsszák le a mérkőzést.

A második meccsünk során a Malév SC ellen álltunk ki, bennük is méltó ellenfelünkre leltünk.

Vitinger Rita a mérkőzés előtt megkeresett engem, hogy hallotta az előző meccsen megsérült egy játékosom és így ők is 5 mezőnyjátékossal fognak játszani, hogy egyenlő esélyekkel induljon mindkét csapat.

Szeretném megköszönni a két edző kollégámnak a fair magatartást és ezt a példamutatást, amin keresztül a kis csapatomnak el tudtam magyarázni, hogy nekünk nem "ellenségeink", hanem ellenfeleink vannak és habár a pályán egymás ellen játszanak, azon kívül egy közösséget alkotunk.

Erdemények:

Csömör KSK – KSI SE 14-17

KSI SE – Malév SE 21-15

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.