Központ

Ünnepi Küldöttgyűlés

Ünnepi Küldöttgyűlés

Május 12-én, pénteken a Stefánia Palota dísztermében rendezte meg 60. ünnepi Küldöttgyűlését a KSI. A közel 100 fős vendégseregben a szakosztályi küldötteken kívül meghívott vendégek, a jelenlegi edzők, korábbi munkatársak és vezetők is helyet kaptak.

Az ünnepi esemény megnyitásaként Hajdú Léna, Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola és Középiskola 4. osztályos tanulója szavalta el Borsi Bálint: Díjkiosztó című versét.

Majd a Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia Szakgimnázium, Gimnázium, Technikum és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója Kovács Gábor Dénes, és Fekete Péter a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ főigazgatója a köszöntések után közösen együttműködési megállapodást irt az a KSI-vel, mely után az iskola növendékei lábzsonglőr és handstand produkcióval szórakoztatták a megjelenteket.

A sportirányítás részéről Gál Csaba, a Nemzeti Sportügynökség Kiemelt hazai egyesületekért felelős főosztályvezetője köszöntötte a megjelenteket.

A Küldöttgyűlés a napirendi pontoknak megfelelően elvégezte a munkáját.

Az ünnepség záróakkordjaként oklevelet vehettek át azok az edzők, akik jelenleg a KSI alkalmazottjai és 10 évnél kevesebb ideje dolgoznak az egyesület kötelékében. Emlékplakettet kaptak, akik 10-30 év között alkalmazottjai, és üveg díjat vehetett át Szabó Zoltán vízilabda edző (30 év), Takács Péter öttusa szakosztyályvezető (33 év) Huber Gábor üzemeltetési vezető (34 év) és Laufer Béla torna edző (38 év). Mellettük a vezetőség megköszönte a Magyar Edzők Társaságának, Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumnak,  Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola és Középiskolának és a Országos Sportegészségügyi Intézetnek a partnerséget és együttműködést. Hazsik Endre korábbi ügyvezető a 25 éves sportvezetői feladatainak elismeréséül, Kasza Róbert öttusázó pedig idén januári visszavonulása alkalmából lett köszöntve.

Az esemény végül egy jó hangulatú ebéddel zárult.

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.