Sportlövészet

Eszéki junior EB -értékes helyezések

Eszéki junior EB -értékes helyezések
Véget ért az Eszéken megrendezett 25-50 méteres junior Európa-bajnokság, ahol négy versenyszámban három versenyzőnk állt lőállásba.
 
A fiúk sportpisztolyos számában Szabó Barna Ádám a 21., míg Weite Hayden a 22. helyen végzett, csapatunk Laczik Dáviddal (RÁBA-ETO) kiegészülve a 6. helyet szerezte meg.
 
A standard pisztolyos számban Hayden az elrontott lassú rész után jól teljesítette a gyorsabb szakaszokat, így a 9. helyet szerezte meg.
Dézsi Vivien a lányok sportpisztolyos számában 23. helyen végzett élete első EB-jén.
 
Az újonnan bevezetett duet versenyszámban Dézsi Vivien Laczik Dáviddal állt lőállásba. Az első szakaszban gyengén teljesítettek, de a második részben olyan jól lőttek, hogy bronz-meccsezhettek az ukránokkal, amit sajnos elvesztettek, így a negyedik helyen végeztek.
 
Weite Hayden Domsits Olíviával (UTE) az első szakaszban még a harmadik helyen állt, viszont a második után meg kellett elégedniük az ötödik hellyel.
Fiataljaink - Dézsi Viven 18, Szabó Barna Ádám 17, míg Weite Hayden 16 éves - a 21 évesek mezőnyében küzdöttek, tudásuk és rutintalanságuk még nem hozott érmet. Sok pozitív részteljesítmény volt szereplésükben, amit fel tudunk használni a további fejlődésükhöz.
 
Gratulálunk fiataljainknak és edzőiknek!
 
Hajrá KSI!
KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.