Kézilabda

A 2016/2017-es idényt zárták kedden a kézilabdázók

A 2016/2017-es idényt zárták kedden a kézilabdázók

A menü: bográcsgulyás, pörkölt és kézilabda játék minden mennyiségben.

A 2016/2017-es idényt zárták kedden a kézilabdázók
A menü: bográcsgulyás, pörkölt és kézilabda játék minden mennyiségben

A KSI kézilabdásainak otthonának tekinthető Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban gyűltek össze 2017. június 13-án (kedd), 16:00 órától a KSI Kézilabda Szakosztályának korosztályos együttesei.
Az edzők, Szabóné Balog Judit, Csenki Györgyné, Lantosné Major Katalin, dr. Ökrös Csaba, Datzuk Péter, Debreceni Péter, Matuz István, Wolf Károly csapatai VB döntőt idéző mérkőzéseken („fiúk-lányok”, „kicsik-nagyok”, „szülők-gyerekek”), szemet gyönyörködtető megoldásokkal kápráztatták el a nézőközönséget.

A délutáni második programban az ünneplésé volt a főszerep. Az NB II. Női Dél csoport Junior bajnokságában a KSI Kézilabda Akadémia gárdája második helyen végzett. Az érmek átadásának ceremóniájára megjelent Szabó János, a Déli csoportot rendező Pest Megyei Kézilabda Szövetség elnöke és Hargitai Gábor főtitkár, akik a csapat tagjainak, valamint a két edzőnek, Matuz Istvánnak és dr. Ökrös Csabának adták át az érmeket és az oklevelet.  

A 2016/2017-es bajnoki idényben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért emléklapot és Decathlon sportszergyártó cég vásárlási utalványát vehette át edzőjének javaslata alapján:

Leányok – NB II. Felnőtt, Junior és KSB csapatból:
Bacsa Flóra Bernadett
Demkó Dóra
Imre Zsófia Szilvia
Korpa Brigitta
Molnár Csenge
Pindák Bernadett
Pintér Klaudia
Rácz Alma Andrea
Rausch Krisztina
Szemán Alícia Emília
Tóth Tamara

Leányok – OSB II. csapatból:
Dancsó Dorottya
Nagy Alexandra Natasa

 

Fiúk – Junior csapatból:
Kiss Martin
Kosik Balázs

Fiúk – OSB I. csapatból:
Almási Marcell
Bognár Máté
Farkas Simon
Kovács Péter Bence
Musztács Dániel
Piros Krisztián

Fiúk – OSB II. csapatból:
Kitka Dávid Sándor

A Szakosztálynak nyújtott önzetlen segítségéért Muráik Sándor vehetett át emléklapot Szabóné Balog Judit szakosztályvezetőtől és dr. Ökrös Csabától.
 

A játékok, a díjkiosztó után bográcsgulyás, és pörkölt, valamint pogácsák, különleges aprósütemények várták a fiatalokat, edzőiket, valamint a megjelent szülőket a „piros kockás” asztaloknál, ahol baráti beszélgetés zárta a napot és a 2016/2017-es bajnoki idényt.

Köszönjük az Emszt Kálménné Sportcsarnok vezetőjének és munkatársainak, továbbá a szülőknek az egész idényben nyújtott segítséget, a sok-sok megértést és türelmet. Jó pihenést és feltöltődést kívánunk a nyári szünetben. Találkozunk augusztus elsején! 

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.