Kézilabda

V. Pünkösdi Astron Utánpótlás Kézilabda Torna Kecel 2017

V. Pünkösdi Astron Utánpótlás Kézilabda Torna Kecel 2017

Kilenc korcsoport, 165 csapat! KSI részvétel az ország egyik legnagyobb utánpótlás tornáján.

V. Pünkösdi Astron Utánpótlás Kézilabda Torna Kecel 2017
Kilenc korcsoport, 165 csapat! KSI részvétel az ország egyik legnagyobb utánpótlás tornáján

A Kecel Kézilabda Club és a Csanádi Kézilabda Sportiskola SE szervezésében 2017. június 02-05. között Kecel, Kiskőrös, Soltvadkert, Császártöltés, Kiskunhalas, Kalocsa fedett sportlétesítményeiben rendezték meg 9 korcsoportban 165 fiú- és leánycsapat részvételével az V. Pünkösdi Astron Utánpótlás Kézilabda Tornát.

Az ország egyik legnagyobb utánpótlás tornáján a leányok U15 korosztályos versenyében szerepelt kilenc csapat társaságában a KSI SE kézilabda együttese. A korosztály gárdái Kiskunhalason az ÁMK Sportcsarnokban és a Bibó István Gimnáziumban léptek pályára, míg a döntőt és az eredményhirdetést hétfőn a keceli Városi Sportcsarnokban tartották.

A tornáról Wolf Károly edző nyilatkozott: „Az első csoportmérkőzésen lendületes, magabiztos, többnyire szép játékkal arattak győzelmet a lányok a Solymár csapata ellen (23-9).
Ugyan ezen a napon került sor a második találkozóra, ahol a jászberényi csapat volt az ellenfél. Szoros csatában, végig hátrányban játszva az utolsó percben fordítva nyert a csapat egy küzdelmes, nagyon nehéz mérkőzésen (19-18).
A csoport utolsó meccsén a Szigetszentmiklós csapata volt az ellenfél. A félidőig szoros, izgalmas volt a csata de a fordulást követően hamar eldőlt a mérkőzés az ellenfél javára (17-25).
Két győzelemmel egy vereséggel a csoport 2. helyén végeztünk, így az elődöntőben a másik csoport győztese a Mohácsi TE csapata volt az ellenfelünk. 20 percig szépen tartottuk ellenfelünk tempóját, a félidő után azonban megint hátrányba kerültünk, amit nem tudtunk ledolgozni (19-26).
Az utolsó napon már csak a bronzmérkőzés várt a lányokra, ahol ellenfelünk az OKSI csapata volt. Sajnos a mérkőzésen hamar hátrányba kerültünk, ahonnan nem találtuk a visszavezető utat (14-25), így csapatunk a IV. helyen végzett.”

Gratulálunk a lányoknak és edzőjüknek, a 2016/2017-es idényzáró tornán elért helyezéshez.

 

V. Pünkösdi Astron Utánpótlás Kézilabda Torna LU15 - Végeredmény
1. Mohácsi TE
2. Szigetszentmiklósi NKSE
3. OKSI- Szent István SE
4. KSI SE
5. Körmend
6. Jászberény
7. Gárdony- Pázmánd
8. Solymári SC
9. Gézengúz UP KC Kalocsa

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.